foto

Rachael Carpani

  • nar. 24.9.1980 (38 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Rachael sa narodila 24. septembra 1980 v Sydney, v Austrálii. Vyrástla neďaleko mesta Dural, v okrese Sydney's Hills. Herectvo vyštudovala na Australian College of Entertainment, na univerzite Macquarie a v Drama Works Drama Company.

Najviac ju preslávila rola Jodi Fountain v známej televíznej dráme McLeod's Daughters. Časom však zanechala natáčanie tohto seriálu a začala sa venovať kariére v USA. Bola obsadená aj do televízneho filmu Law Dogs spolu s Janeane Garofalovou. Objavila sa aj v siedmich epizódach seriálu Cane. Nakoniec sa vrátila späť k seriálu McLeod's Daughters, kvôli finálnej epizóde dňa 31. januára 2009. Zahrala si aj v 6-tich epizódach NCIS: Los Angeles v novembri 2009. V roku 2011 začala hrať v kriminálnej dráme Against the Wall.

Game90

Herecká filmografie

Filmy

2019 Torrance
2017 The Three Rachels (TV film)
2015 Kořeny minulosti (TV film)
Život v hříchu (TV film)
2014 Touched (TV film)
Umbrella Man, The
2010 True Blue (TV film)
2009 Triangle
2008 Scorched (TV film)
2007 Law Dogs (TV film)
2005 Hating Alison Ashley
2001 Neotesaný detektiv (TV film)

TV seriály

2014 Stalker (TV seriál)
Phobia (E04)
2011 Against the Wall (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
K nerozeznání (S01E06)
2007 Cane (TV seriál)
2004 McLeodovy dcery (TV seriál)
Když létají jiskry (S04E07)
Náhoda (S04E06)
Velká očekávání (S04E05)
další epizody (7)
2003 McLeodovy dcery (TV seriál)
Rozruch (S03E30)
Navěky sbohem (S03E29)
Bílá, barva smrti (S03E28)
další epizody (30)
2002 McLeodovy dcery (TV seriál)
Světlé zítřky (S02E22)
Nikdy víc pane pravý (S02E21)
Změna větru (S02E20)
další epizody (28)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Velké závody (S01E16)
Nové boty (S01E15)
Kdo, co krade (S01E14)
další epizody (16)
1998 All Saints (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace