foto

Šóta Aoi

  • nar. 11.8.1987 (32 let)
    Fukui, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban Óšicu kjóši Heine
King of Prism: Shiny Seven Stars – Prologue x Jukinodžó x Taiga
Sendžúši: Kidžúštači no Happy Birthday!
Uta no Prince-sama: Madži Love Kingdom
2017 King of Prism: Pride the Hero
2016 King of Prism by PrettyRhythm
2014 Kono danši, sekka ni najandemasu

TV seriály

2019 Dimension High School (TV seriál)
Real – Fake (TV seriál)
2018 3D kanodžo: Real Girl (TV seriál)
Caligula (TV seriál)
Devils' Line (TV seriál)
Future Card: Šin Buddyfight (TV seriál)
Sendžúši (TV seriál)
2017 Dive!! (TV seriál)
Dynamic Chord (TV seriál)
Future Card Buddyfight Batzz (TV seriál)
Kenka bančó otome: Girl Beats Boys (TV seriál)
Marginal #4 Kiss kara cukuru Big Bang (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear AXZ (TV seriál)
Óšicu kjóši Heine (TV seriál)
Čiruran: Nibun no iči (TV seriál)
2016 Cukiuta. The Animation (TV seriál)
Future Card Buddyfight DDD (TV seriál)
Handa-kun (TV seriál)
Hatsukoi Monster (TV seriál)
Magic-kjun! Renaissance (TV seriál)
Phantasy Star Online 2 The Animation (TV seriál)
Prince of Stride: Alternative (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love Legend Star (TV seriál)
Wataši ga motete dó sunda (TV seriál)
2015 DD hokuto no ken 2: Ičigo adži+ (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love Revolutions (TV seriál)
Šónen Hollywood: Holly Stage for 50 (TV seriál)
2014 Šingeki no Bahamut: Genesis (TV seriál)
Šónen harivoddo: Holly Stage for 49 (TV seriál)
2013 Dia no Ace (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love 2000% (TV seriál)
2012 Kimi to Boku. 2 (TV seriál)
2011 Kimi to boku. (TV seriál)

Dokumentární

2019 Documentertainment: AD-LIVE

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace