foto

Patrick Sean Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Chasing Life (TV seriál)
La Dolce Vita (S02E13)
The Ghost in You (S02E08)
A View from the Ledge (S02E01)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Blood Cancer Sex Carrots (S01E03)
2008 Greek (TV seriál)
Spring Broke (S01E22)
2007 Greek (TV seriál)
Hazed and Confused (S01E02)
Pilot (S01E01)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
Budoucnost čeká (S02E21)
2003 Everwood (TV seriál)
Půlnoční sonáta (S01E20)
2001 The Chronicle (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2011 Greek (TV seriál)
Legacy (S04E10)
Agents for Change (S04E09)
Subclass Plagiostomi (S04E08)
další epizody (10)
2010 Greek (TV seriál)
All Children... Grow Up (S03E20)
The First Last (S03E19)
Camp Buy Me Love (S03E18)
další epizody (10)
2009 Greek (TV seriál)
Friend or Foe (S03E10)
The Wish-Pretzel (S03E09)
Fight the Power (S03E08)
další epizody (27)
2008 Greek (TV seriál)
Pledge Allegiance (S02E05)
Gays, Ghosts, and Gamma Rays (S02E04)
Let's Make a Deal (S02E03)
další epizody (17)
2007 Greek (TV seriál)
Black & White and Read All Over (S01E10)
Depth Perception (S01E09)
Separation Anxiety (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace