foto

Arthur French

  • nar. 6.11.1931 (88 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Book of Henry
2016 No Pay, Nudity
2015 3rd Street Blackout
2014 God's Pocket
The Trip to Bountiful (TV film)
2013 Gods Behaving Badly
Mládeži nepřístupno
2012 2 dny v New Yorku
Historie skupiny Future Folk
Red Hook Summer
2011 Utopisté
2010 Forged
Není zač
Zenith
2008 A Jersey Christmas
2005 Blood of a Champion
2004 Kinsey
2003 Beautiful Kid
2001 Acts of Worship
1999 Burani ve městě
Hudba mého srdce
1997 White Lies
1996 Spiklenci
1995 The Keeper
1994 Crooklyn
Drop Squad
1993 Dobrodružství létající okurky
1992 Malcolm X
1990 Gryphon (TV film)
Parťák
1989 Luckiest Man in the World, The
1986 Kolem půlnoci
Vražda v uniformě (TV film)
1984 Sentimental Journey (TV film)
1982 Techtle mechtle
1981 See China and Die (TV film)
The Gentleman Bandit (TV film)
1980 Night of the Juggler
1979 Hollow Image (TV film)
You Can't Go Home Again (TV film)
1978 Hero Ain't Nothin' But a Sandwich, A
Prsty
Čaroděj
1977 Veřejná frekvence
1976 Mycí linka
1975 If You Give a Dance, You Gotta Pay the Band (TV film)
Tři dny Kondora
1974 The Super Cops
1973 Blade
Sicilské nešpory
1970 Dirtymouth
1969 Out of It

TV seriály

2019 New Amsterdam (TV seriál)
Croaklahoma (S01E15)
2017 Hříšnice (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Podvojná pravda (S06E08)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Heart Failure (E16)
2011 Pan Am (TV seriál)
Mince ve fontáně (E05)
The Onion News Network (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Dost lana (S03E02)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
Comeback (S06E03)
2009 Delocated (TV seriál)
2007 Zastánci blahobytu (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prsten a brož (S03E20)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Shrunk (S14E04)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Judgment Day: Part 1 (S04E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vulnerable (S04E03)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dědictví (S03E08)
2000 Deadline (TV seriál)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Entrapment (S07E09)
1995 Směr jih (TV seriál)
An Eye for an Eye (S01E14)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Sanctuary (S04E19)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1977 Kojak (TV seriál)
Odsouzení (S04E16)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2020 King Arthur and the Count

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky