foto

Campbell Lane

  • nar. 15.7.1935
    Montreal, Quebec, Kanada
  • zem. 30.1.2014 (78 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Hulk na neznámé planetě
2008 Hvězdná brána: Návrat
Whispers and Lies (TV film)
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
Ukradené diamanty (TV film)
2006 Home by Christmas (TV film)
Scary Movie 4
Ta záležitost s Gray
Unnatural & Accidental
2005 Jeho a její Vánoce (TV film)
2003 Pavučina snů
2002 Babylon 5: Legenda o strážcích (TV film)
Mrtvá zóna
2001 3000 mil na útěku
Frank Was a Monster Who Wanted to Dance - vyp.
Jako pavouk
Kevin ze severu
Zimní pohádka (TV film)
2000 Tajemství pana Rice
VIP: Velmi inteligentní primát
Živá panenka (TV film)
1999 Chladné klima (TV film)
Feeling Called Glory, A
Jack Bull (TV film)
Psí vévoda
1998 Nick Fury, zvláštní agent (TV film)
Už je v boudě (TV film)
Vyšetřovatelé (TV film)
1997 Andělé (TV film)
High Stakes (TV film)
Pan Magor
1996 Captains Courageous (TV film)
Chladnokrevně (TV film)
Expert
Skrytá posedlost (TV film)
The Prisoner of Zenda, Inc. (TV film)
1995 She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
Zálesáci (TV film)
Útěk ze zóny 14 (TV film)
1994 Bezmezná posedlost (TV film)
Dazzle the Dinosaur
Lyžařská škola 2
Power Play
1993 Kdopak to mluví 3
Kokosy na sněhu
Obchodník s hrůzou
1991 Cafe Romeo
Captive (TV film)
1990 He-Man and the Battle for Primus (TV film)
Sky High (TV film)
1989 Tam, kde končí hvězdy
1987 Dokonalá zrada (TV film)
Malone
Stranger in My Bed (TV film)
Vražedný stisk (TV film)
1986 Brothers by Choice (TV film)
Nobody's Child (TV film)
1985 Cesta Natty Gannové
Letter to Three Wives, A (TV film)
Úplné šílenství
1984 Co jsem našel, to je moje
1982 Fremdes Land oder Als die Freiheit noch zu haben war
1979 Muž, žena a banka
1976 Revenge for a Rape (TV film)

TV seriály

2008 Podstata strachu (TV seriál)
2007 Battlestar Galactica: Razor Flashbacks (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Dreams in the Witch-House (S01E02)
2004 The Collector (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Mělčina (S02E04)
2003 Alienated (TV seriál)
Detektív (TV seriál)
2002 He-Man and the Masters of the Universe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Point Blank (TV seriál)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
Ultimate Book of Spells (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
2000 Action Man (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Roswell Conspiracies: Aliens, Myths & Legends (TV seriál)
Sherlock Holmes in the 22nd Century (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Beast Wars: Transformers (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Well-Worn Lock (S01E08)
Krajní meze (TV seriál)
Řádně a poctivě (S02E08)
Akta X (TV seriál)
Terma (S04E09)
Tunguska (S04E08)
1995 G.I. Joe Extreme (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Kalusari (S02E21)
1994 Akta X (TV seriál)
Čaroděj (S01E18)
1993 Hurricanes (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 The New Adventures of He-Man (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Zbraň (S06E03)
1989 Bordertown (TV seriál)
Captain N: The Game Master (TV seriál)
1988 MacGyver (TV seriál)
Podivná trojice (S03E14)
1987 Airwolf (TV seriál)
J.J. Starbuck (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace