foto

Tiny Tim

  • nar. 12.4.1932
    New York City, New York, USA
  • zem. 30.11.1996 (64 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA

Zajímavosti o tvůrci (3)

  • Insidious (2010)

    - Strašidelná pesnička "Tip Toe Thru the Tulips", ktorá sa objavuje vo filme, je v skutočnosti song z roku 1968 pochádzajúci od interpreta menom Tiny Tim. (Jello Biafra)

  • Městečko South Park (TV seriál) (1997)

    - V 9. epizóde 4. série s názvom „Končí invalidové v pekle“ spieva Satan skladbu „The Hukilau“. V pekle medzitým vidieť rôzne postavičky a medzi nimi sa tam objaví aj interpret tejto skladby, Tiny Tim. (metal.storm)

  • Soukromé neřesti (1997)

    - Poslední vystoupení Tiny Tima na obrazovce. Umřel měsíc před vydáním filmu. (c.tucker)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Turn of the Century
1997 Soukromé neřesti
1987 Blood Harvest
1980 One Trick Pony
1970 The Young Americans (TV film)
1967 Ironside (TV film)
1963 Normal Love
Yellow Sequence, The

TV seriály

1999 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
1996 Roseanne (TV seriál)
Construction Junction (S08E16)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)

Dokumentární

1997 Message to Love: The Isle of Wight Festival
1968 You Are What You Eat

Host

TV pořady

1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)
Tonight Live with Steve Vizard (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1950 Four Star Revue (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky