foto

John Patrick Amedori

  • nar. 20.4.1987 (30 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

John Patrick Amedori je americký herec a hudebník. Jeho nejpozoruhodnější role byla postava třináctiletého Evana Treborna v OSUDOVÉM DOTEKU. Mimo jiné se také objevil v řadě televizních pořadů, např. PRÁVO A POŘÁDEK, PLASTICKÁ CHIRURGIE S.R.O. nebo JOAN Z ARKÁDIE. Dokonce se objevil i v několika reklamách, např. v roce 2005 v reklamě na Coca-Colu a Nestea.

Amedori navštěvoval hereckou školu ve Philadelphii a jeho bratr je profesionální skateboardista Anthony Amedori. Hraje na kytaru od 9 let. Svou první kapelu, Sanitarum, založil se svým nejlepším kamarádem, když mu bylo pouhých 11 let.

V současné době hraje na kytaru a zpívá vokály v indie-rockové kapele Ceesau spolu s herci ze seriálu KRIMINÁLKA NEW YORK: Carminem Giovinazzem (zpěv a kytara) a Michaelem Brasicem (bicí). 18. března 2008 vydali své první EP "Era of the Exposed".

Veronika "wertcha" Fojtikova

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mystery White Boy
2016 After Darkness
2015 Beautiful Now
The Vatican Tapes
2013 Konečná
2012 Co čas nezahojil
Elektrické děti
Trattoria
2011 Domácí záležitosti
2010 Low Grounds: The Portal
Scott Pilgrim proti zbytku světa
2009 Stopky lásky
2006 Love Is the Drug
Rebelka
2005 Little Athens
Paní Harrisová (TV film)
S lehkým srdcem
2004 D-minus
Osudový dotek
2002 Incest
2000 Na pokraji slávy
Vyvolený

TV seriály

2017 Dear White People (TV seriál)
Chapter X (S01E10)
Chapter VIII (S01E08)
Chapter VII (S01E07)
další epizody (6)
2016 Aquarius (TV seriál)
Sexy Sadie (S02E09)
Piggies (S02E07)
Everybody's Got Something to Hide Except Me and My Monkey (S02E05)
2015 Hindsight (TV seriál)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Sečteno, podtrženo (S08E10)
2007 Super drbna (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Devět manželek (S03E12)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Rocky Point (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Jed (S01E08)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Still Standing (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
State of Grace (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace