foto

Carlos Compean

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 One Heart
2017 BorderCross
2012 Kontraband
2011 Spravedlnost pro Natalee Hollowayovou (TV film)
Texas Triangle, The
2009 The Perfect Game
2005 Farma smrti
2002 Outta Time
1998 Dva za Texas (TV film)
1997 Tvrdí chlapi (TV film)
1989 Vlčí doupě
1987 Říkají mi přece Bruce

TV seriály

2020 Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
Como La Flor (S02E07)
Stay (I Missed You) (S02E01)
2019 Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
Where Have All The Cowboys Gone (S01E04)
So Much For the Afterglow (S01E02)
Pilot (S01E01)
2016 Queen of the South (TV seriál)
2015 Komplikace (TV seriál)
Diagnosis (E06)
The Inspectors (TV seriál)
2013 Revoluce (TV seriál)
Až na krev (S02E02)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Poslední fotka - 2. část (S03E07)
Rušička (S03E05)
Dobré ploty (S03E04)
další epizody (4)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1995 Ulice Lareda (TV seriál)

Dokumentární

2015 Proslavila mě vražda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky