foto

Heidi Grübl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Místo činu: Černé srdce (TV film)
1972 Die Dreigroschenoper (divadelní záznam)
Don Gil von den grünen Hosen (divadelní záznam)
1963 Der Musterknabe
Ist Geraldine ein Engel?
1962 Almost Angels
1960 Wegen Verführung Minderjähriger

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)
1964 Wolken über Kaprun (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace