foto

Otto Bolesch

  • nar. 17.7.1918
  • zem. 7.4.2005 (86 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Bernauerin, Die (TV film)
1989 Tatort - Bier vom Faß (TV film)
1984 Der Zerrissene (TV film)
1983 Jedermann (TV film)
Professor Bernhardi (divadelní záznam)
1982 Kalkstein (TV film)
1981 Tarabas (TV film)
1980 Die weiße Stadt (TV film)
1979 Das Veilchen (divadelní záznam)
1978 Ehrlich währt am längsten (TV film)
1977 Die Jugendstreiche des Knaben Karl
Tatort - Das Mädchen am Klavier (TV film)
1975 Die Medaille (TV film)
Jedermanns Weihnachtsbaum (TV film)
1974 Cautio Criminalis (TV film)
See, Die (TV film)
1973 Das fliegende Klassenzimmer
Der Zweck heiligt die Mittel (TV film)
1972 Die Bilder laufen (TV film)
1971 Widerspenstigen Zähmung, Der (TV film)
1970 Rebell in der Soutane
1969 Kampl (divadelní záznam)
1966 Rette sich, wer kann oder Dummheit siegt überall (TV film)
1965 Letzten Tage der Menschheit, Die (TV film)
Stahlnetz - Nacht zum Ostersonntag (TV film)
1963 Barras heute
Unterm Birnbaum (TV film)
1962 Die Besessenen (TV film)
Rose Bernd (divadelní záznam)
1960 Das Kreuz (TV film)
1958 Sebastian Kneipp
1955 Jednotka 08/15 - Ve válce
1951 Nacht am Mont-Blanc
Weiße Schatten
Ďáblice

TV seriály

1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1989 Fabrika na oficíry (TV seriál)
1983 Waldheimat (TV seriál)
1980 Felix und Oskar (TV seriál)
1977 Das Haus mit der Nr. 30 (TV seriál)
Eichholz und Söhne (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Die Perle - Aus dem Tagebuch einer Hausgehilfin (TV seriál)
1967 Liebesgeschichten (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

1977 Ingmar Bergman inszeniert (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky