foto

Dan Kopelman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Gulliver Quinn (TV film)

TV seriály

2017 Me, Myself and I (TV seriál)
First Steps (E02)
Pilot (E01)
2016 Galavant (TV seriál)
Giants vs. Dwarves (S02E05)
2013 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Liz Moves In (S07E01)
2012 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
The Five Things (S06E12)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
2007 Bejbybum (TV seriál)
2006 Big Day (TV seriál)
2004 Listen Up (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Cheerleader (S01E12)
Sleepover (S01E06)
1999 Undressed (TV seriál)
Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1998 Nová Addamsova rodina (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Me, Myself and I (TV seriál)
Video Games (E10)
Thanksgiving (E09)
2017 Me, Myself and I (TV seriál)
Home Alone (E08)
Alex vs. Rivals (E07)
New Job (E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky