foto

Moira Armstrong

  • nar. 1930

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Slečna Marplová: Zkouška neviny (TV film)
1997 Breakout (TV film)
1995 Vesnická aféra (TV film)
1977 Vánoční koleda (TV film)
1976 Abide with Me (TV film)
1975 The Girls of Slender Means (TV film)

TV seriály

2010 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2009 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 6 (S02E06)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2000 Shades (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hlasy ze záhrobí (S03E04)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hlas krve (S02E04)
1998 Mortimer's Law (TV seriál)
1997 The Broker's Man (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
1995 The Vet (TV seriál)
1993 Body and Soul (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1986 Bluebell (TV seriál)
Boon (TV seriál)
Inside Story (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Freud (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
Something in Disguise (TV seriál)
1979 Testament of Youth (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
The Great Detective (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
Shoulder to Shoulder (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Beryl's Lot (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1972 No Exit (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Sunset Song (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Villette (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 The Story of the Costume Drama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky