foto

Iris Láinez

  • nar. 24.1.1922
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 13.10.2008 (86 let)
    Mar del Plata, Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Carpa del amor, La
1971 La gran ruta
1953 Ue... paisano!
1951 La calle junto a la luna

TV seriály

1979 La posada del sol (TV seriál)
Los especiales de ATC (TV seriál)
1978 Promesa para todos, Una (TV seriál)
1977 Aventura '77 (TV seriál)
1966 Cuatro mujeres para Adán (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
1964 Amor tiene cara de mujer, El (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky