foto

Brian Sullivan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Nowhere Safe (TV film)
2013 Abandoned Mine
2012 Inside
2007 Poslední den prázdnin (TV film)
2002 První jízda
2001 Strážce tajemství
2000 Malí podnikatelé
1998 Silnice E9 (TV film)
1997 Adresa neznámá
1996 Coyote Summer
Novinová četa
Wish Upon a Star
1995 Vypůjčený táta (TV film)

TV seriály

1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
1998 Hotel del Sol (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)

Dokumentární

2011 American Ride (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky