foto

Hal Lynch

  • nar. 13.11.1927
    Birmingham, Alabama, USA
  • zem. 5.10.2006 (78 let)
    Opp, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
1971 Divocí tuláci
1967 Cesta na západ
Rosie!
1966 Dostavník

TV seriály

1974 Shazam! (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Dragnet 1967 (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Shane (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky