foto

Milton Shifman

  • nar. 28.10.1911
    Mamaroneck, New York, USA
  • zem. 13.10.1992 (80 let)
    Chandler, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1970 Breakout (TV film)
Storia di una donna
1969 This Savage Land (TV film)
1968 Madigan

TV seriály

1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Johnny Ringo (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace