foto

Estelle Lefébure

  • nar. 11.5.1965 (54 let)
    Rouen, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Herečky na scénu!
Šest hodin života (TV film)
2007 Chrysalis
Hranice smrti
2005 Kavalkáda
2003 Eurobest (TV film)
2001 Naprosto úžasný
1994 Grosse fatigue

TV seriály

2013 Bez hranic (TV seriál)
Special Ops: Part 2 (S01E06)
Special Ops: Part 1 (S01E05)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Hudební videoklipy

1999 Ladies & Gentlemen: The Best of George Michael (hudební videoklip)
1992 George Michael - Too Funky (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2007 On n'a pas tout dit (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1990 Stars 90 (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace