foto

Peter Schrum

  • nar. 16.12.1934
    Canton, Ohio, USA
  • zem. 17.2.2003 (68 let)
    Prescott, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Muž, který nebyl
1995 Mrtvý muž
1992 Demonic Toys
1991 Modrá poušť
Terminátor 2: Den zúčtování
1988 Noc předtím
1987 Flicks
1986 Eliminátoři
Hollywood Harry
1984 Jerk, Too, The (TV film)
Ninjova nadvláda
1982 National Lampoon a kino
1980 A zase zamilovaná
Galaxina
1979 Dooley Brothers, The (TV film)

TV seriály

1995 Legend (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1990 True Colors (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Rychlá rota (TV seriál)
1986 Valerie (TV seriál)
1984 It's Your Move (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1979 Delta House (TV seriál)
French Atlantic Affair, The (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky