foto

Wendy Brouwer

  • nar. 8.9.1970 (50 let)
    Leeuwarden, Friesland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sinterklaas en het gouden hoefijzer

TV seriály

2014 Het verborgen eiland (TV seriál)
1995 Voor hete vuren (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky