foto

Eric Rochant

  • nar. 24.2.1961 (58 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Möbius
2006 Škola pro všechny
2000 Total western
1997 Vive la république
1996 Anna Oz
1994 Vlastenci
1991 Aux yeux du monde
1989 Láska bez lítosti
1987 Présence féminine
1984 Comme les doigts de la main

TV seriály

2018 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 7 (S04E07)
další epizody (9)
2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2016 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2010 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2008 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (7)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Möbius
2006 Škola pro všechny
2000 Total western
1997 Vive la république
1996 Anna Oz
1994 Vlastenci
1991 Aux yeux du monde
1989 Láska bez lítosti
1987 Présence féminine
1985 French Lovers
1984 Comme les doigts de la main

TV seriály

2018 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 7 (S04E07)
další epizody (8)
2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2016 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2010 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2008 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2001 Traders (TV film)
Traders (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Nuit du court 2009, La (TV film)

Dokumentární

2010 En bonne intelligence

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2016 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (4)

Střihačská filmografie

TV seriály

2018 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)

Host

TV pořady

2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky