foto

Margôt Ros

  • nar. 14.7.1965 (54 let)
    Eindhoven, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dorst
2017 Weg van jou
2016 Adios Amigos
Hartenstrijd
2010 Kouzelníci
2008 Zand
2007 Kicks
2002 Oud en nieuw
1998 Celluloid blues
1990 Vincent a já

TV seriály

2015 Familie Kruys (TV seriál)
2014 Bluf (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
Geheimen van Barslet, De (TV seriál)
2008 Toren C (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)
2002 Vloer op, De (TV seriál)
1999 Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky