foto

Dean Gordon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Medvídek Pú: Příběhy od srdce

TV seriály

2006 It's a Big Big World (TV seriál)
2001 Velká kniha Medvídka Pú (TV seriál)
1997 Bear in the Big Blue House (TV seriál)

TV pořady

1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace