foto

Kristen Seavey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Devil's Well
2015 I Killed My BFF (TV film)
2013 Dry Spell

TV seriály

2013 My Dirty Little Secret (TV seriál)
2011 Nightwing: Escalation (TV seriál)
Pan Am (TV seriál)
2000 Sekai Gyoten News (TV seriál)

Dokumentární

2017 Vesnice zatracenců (TV seriál)
2016 Šest stupňů vraždy (TV seriál)
2012 Opovrhovaní: zločiny z vášně (TV seriál)
Rodinná tajemství (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Nightwing: Escalation (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 Nightwing: Escalation (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky