foto

Viktor Léon

  • nar. 4.1.1858
    Szenic, Rakouské císařství
  • zem. 23.2.1940 (82 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Das Land des Lächelns - divadelní hra
1971 Der Opernball (TV film) - divadelní hra
1962 Der fidele Bauer (TV film) - divadelní hra
Die lustige Witwe - divadelní hra
1956 Opernball - divadelní hra
1955 Max Liebman Presents: The Merry Widow (TV film) - divadelní hra
1953 Geschiedene Frau, Die - divadelní hra
1952 Land des Lächelns, Das - divadelní hra
The Merry Widow - divadelní hra
1951 Der fidele Bauer - divadelní hra
1942 Vídeňská krev - divadelní hra
1939 Ples v opeře - divadelní hra
1934 Veselá vdova - divadelní hra
1929 Der fidele Bauer - divadelní hra
1927 Fürstenkind, Das - divadelní hra
1926 Der Rastelbinder - divadelní hra
Die geschiedene Frau - divadelní hra
1925 Liebe macht blind
The Merry Widow - divadelní hra
1920 Töte sie!
1918 A drótostót
A víg özvegy - divadelní hra
1908 Der fidele Bauer - 1. Terzett: Ein Infant'rist, ein Artill'rist - divadelní hra
Der fidele Bauer - 2. Terzett: Bauernmarsch - divadelní hra
Der fidele Bauer - 3. Duettino zwischen Liesl und Heinerle - divadelní hra

TV seriály

1950 Musical Comedy Time (TV seriál) - divadelní hra

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad) - divadelní hra

Divadelní záznam

2019 Seefestspiele Mörbisch: Das Land des Lächelns (divadelní záznam) - divadelní hra
2007 Die lustige Witwe (divadelní záznam) - divadelní hra
2004 F. Lehár: Veselá vdova (divadelní záznam) - divadelní hra
1972 Wiener Blut (divadelní záznam) - divadelní hra
1971 Der fidele Bauer (divadelní záznam) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1968 The Merry Widow (TV film) - kniha
1930 Das Land des Lächelns - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1929 Franz Lehar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky