foto

Daniella Evangelista

  • nar. 20.9.1982 (38 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Wild Things in Europe 3D
2019 One
2016 The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
2015 Her Infidelity
2013 Hybrids
Lucille's Ball
2010 Supermafián Quido
2009 Alien Trespass
2008 Kód smrti
2006 Smrtící zásnuby (TV film)
2003 Divoké dny (TV film)
How It All Went Down
Mall Man, The
Péčko pro začátečníky
Scorched
2002 Mangler 2
Sladkých sedmnáct
2001 Pán kouzel - Ďáblův kámen
Rozparovač
Srub u jezera 2 (TV film)
2000 Srub u jezera (TV film)
Theory of Everything, The (TV film)
1999 Nedívej se za sebe (TV film)
Twist of Faith, A
1998 Podezřelé chování
The Falling
The Process
1995 Brothers' Destiny (TV film)
Dobrodružství malé pandy

TV seriály

2016 V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
2014 Rush (TV seriál)
Because I Got High (E07)
2013 Skladiště 13 (TV seriál)
Uprchlík (S04E16)
2007 Benvenuti Family, The (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Krev za krev (S03E07)
Láska je Láska (TV seriál)
Lascivně melodický text (S04E09)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Křížová výprava (S09E19)
2005 4400 (TV seriál)
Pod zámkem (S02E10)
Na dosah (S02E07)
2004 The Collector (TV seriál)
2003 Alienated (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
Chraň a služ (E14)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Past na ptáky (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Edgemont (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Trosečník (S05E19)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)

Hudební videoklipy

2003 Nickelback - Someday (hudební videoklip)
Nickelback: The Videos (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky