foto

Ingrid Capelle

  • nar. 19.11.1939 (79 let)
    Dresden, Sachsen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Alarm auf Station 2 (TV film)
1984 Mrs. Harris - Freund mit Rolls Royce (TV film)
1981 Kleine Hotel, Das (TV film)
1977 Tatort - Schüsse in der Schonzeit (TV film)
1975 Tatort - Treffpunkt Friedhof (TV film)
1972 Im bayerischen Stil (TV film)
Manolescu - Die fast wahre Biographie eines Gauners (TV film)
Scheidung auf musikalisch (TV film)
1970 Floup oder Der Hang zur Redlichkeit (TV film)
Mord im Pfarrhaus (TV film)
1969 Zehn kleine Negerlein (TV film)
1968 Der Unbesonnene (divadelní záznam)
1966 Das Ganz große Ding (TV film)
Hobby (TV film)
Kostenpflichtig zum Tode verurteilt (TV film)
Past sklapne o půlnoci
1965 Damen und Husaren
1962 Nicht zuhören, meine Damen! (TV film)
Protektionskind (divadelní záznam)
1961 Vorsätzlich (TV film)

TV seriály

2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál) - herec, a.z.
1994 Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1968 Detektiv Quarles (TV seriál)
1966 Gertrud Stranitzki (TV seriál)
Pater Brown (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
Don Quijote von der Mancha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace