foto

Masahiro Jamanaka

  • nar. Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jaričin Bitch-bu
2015 Hikawamaru Monogatari
2013 Himekiši Olivia
2012 Odžó-sama jomeiri kósó!
2011 Pet Life
2010 Triple ečči
2009 Anata dake konbanwa
2008 Kiss x Sis
2007 Prázdniny s vodníčkem Kúem
2006 Kikóši Enma
2005 I''s Pure

TV seriály

2019 Papa datte, šitai (TV seriál)
XL džóši (TV seriál)
XL džóši. (TV seriál)
2016 Cukiuta. The Animation (TV seriál)
2012 Zero no cukaima F (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
2010 Giant Killing (TV seriál)
2009 07-Ghost (TV seriál)
Hanasakeru seišónen (TV seriál)
Kimi ni todoke (TV seriál)
2008 Major 4th Series (TV seriál)
Wagaja no Oinari-sama (TV seriál)
Zero no cukaima: Princess no rondo (TV seriál)
2007 Zero no cukaima: Futacuki no kiši (TV seriál)
2006 Džošikósei (TV seriál)
Lovedol: Lovely Idol (TV seriál)
Princess Princess (TV seriál)
Zero no cukaima (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Idaten Jump (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky