foto

Erna Schickl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Glückssachen (TV film)
1976 Pokus o útěk
1974 Einen Jux will er sich machen (TV film)
Wienerinnen (TV film)
1970 Gartenlaube, Die (TV film)
1966 Krach im Hinterhaus (divadelní záznam)
1964 Schwejk's Flegeljahre
1963 Ist Geraldine ein Engel?
1962 Frau Suitner (TV film)
1958 Immer die Radfahrer
1952 1. April 2000
1951 Das Herz einer Frau
Jaro na ledě

TV seriály

1985 Der Leihopa (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1965 Donaug'schichten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky