foto

Mike Road

  • nar. 18.3.1918
    Malden, Massachusetts, USA
  • zem. 14.4.2013 (95 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Kůň Justina Morgana
Pickup on 101
1966 Destination Inner Space
1962 Red Nightmare
The Farmer's Daughter (TV film)
1955 Den underbara lögnen
1952 Androcles and the Lion
1950 Samurajové útočí
1946 First Year, The (TV film)
1944 A Night of Adventure
Heavenly Days
Music in Manhattan
Seven Days Ashore
Youth Runs Wild
1943 Gildersleeve on Broadway
Rookies in Burma
Tender Comrade
The Iron Major

TV seriály

1975 Bronk (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Primus (TV seriál)
1968 The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1952 Craig Kennedy, Criminologist (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace