foto

King Calder

  • nar. 21.4.1897
    Baltimore, Maryland, USA
  • zem. 28.6.1964 (67 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Ensign Pulver - a.z.
Ready for the People (TV film)
1963 Wall of Noise
1961 Everything's Ducky
1960 Three Came to Kill
1958 Hong Kong Confidential
Mardi Gras
1956 On the Threshold of Space
Time Table
1955 Když nastaly deště

TV seriály

1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Fatso (S01E10)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Harrigan and Son (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Wary Wildcatter (S03E16)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Dangerous Dowager (S02E26)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Rolling Bones (S01E39)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1954 The Best of Broadway (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Believe It or Not (TV seriál)
Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky