foto

Miranda Frigon

  • nar. Edmonton, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aurora Teagarden Mysteries: A Game of Cat and Mouse (TV film)
Over The Moon In Love (TV film)
2017 A Bundle of Trouble: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
Dead Over Heels: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
Infidelity in Suburbia
Sleepwalking in Suburbia (TV film)
2016 Hearts of Spring (TV film)
Little Pink House
Skutečné vraždy: Tři ložnice a jedno tělo (TV film)
2015 Chappie
Her Infidelity
October Kiss (TV film)
Skutečné vraždy: Pachatel mezi námi (TV film)
2014 A Cookie Cutter Christmas (TV film)
April Rain
Baby Bootcamp (TV film)
Ve spárech minulosti (TV film)
Vraždy v přímém přenosu
2013 Bostonské tornádo (TV film)
Fatal Performance (TV film)
2012 Soda Springs
2007 Next
2005 Hlas smrti
Intelligence (TV film)
It Waits
Johnny Tootall
2002 Bomba v srdci (TV film)
2001 Avalanche Alley (TV film)

TV seriály

2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
A Timeline and Place (S04E06)
2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvá v moři (S12E08)
2015 Motiv (TV seriál)
Skleník (S03E04)
2013 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
The Sound of Thunder - Pt. 2 (E13)
The Sound of Thunder - Pt. 1 (E12)
The Inquisition (E11)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Outbreak (E03)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Truth (E08)
Babes in the Woods (E07)
Clean Up on Aisle Three (E06)
další epizody (7)
2011 V (TV seriál)
Uneasy Lies the Head (S02E08)
Lovci duchů (TV seriál)
Unforgiven (S06E13)
2008 Svatyně (TV seriál)
Fata Morgana (S01E03)
Dexter (TV seriál)
Co je doma, to se počítá (S03E04)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Volání mrtvých (TV seriál)
The Last Good Day (S02E04)
2004 4400 (TV seriál)
Shromáždění (S01E03)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
Unprofessionals, The (TV seriál)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Our Strongest Link (E04)
1998 First Wave (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)