foto

Sven De Ridder

  • nar. 17.7.1974 (45 let)
    Wilrijk, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nachtwacht: Het Duistere Hart
Torpedo
Urbanus, de vuilnisheld
2018 Nachtwacht: De poort der zielen
2017 Het tweede gelaat
K3 Love Cruise
Sinterklaas en het gouden hoefijzer
2016 De Club van Sinterklaas & geblaf op de pakjesboot
Isra en het magische boek
2015 De Club van Sinterklaas & de verdwenen schoentjes
2014 Bowling Balls
De Club van Sinterklaas & het pratende paard
De Smet
K3 Dierenhotel
2013 Frits & Franky
Het vonnis
2010 Het huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (TV film)
Sammyho dobrodružství 3D
Zot van A.
2009 Dossier K.
2008 Coma
Los
2007 The Flemish Vampire
2004 Suske en Wiske: De duistere diamant
1993 Ad Fundum

TV seriály

2019 #LikeMe (TV seriál)
2017 Brussel (TV seriál)
2014 Cordon (TV seriál)
2013 Ontspoord (TV seriál)
2012 De zonen van Van As (TV seriál)
Quiz Me Quick (TV seriál)
Wolven (TV seriál)
2010 Dubbelleven (TV seriál)
Goesting (TV seriál)
2009 De Rodenburgs (TV seriál)
Kód 37 (TV seriál)
Slot Marsepeinstein (TV seriál)
2008 Happy Singles (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 Matrjoški (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 W817 (TV seriál)
1993 Familie Backeljau (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
Oog in oog (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky