foto

Joyce Meadows

  • nar. 13.4.1933 (85 let)
    Arrowwood, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Vražda nevinných (TV film)
1992 Osudová láska (TV film)
1991 Pravá totožnost
Šílená pečovatelka (TV film)
1990 Špatný vliv
1985 Alfred Hitchcock Presents (TV film)
1970 Christine Jorgensen Story, The
1965 I Saw What You Did
Zebra in the Kitchen
1961 Back Street
Snídaně u Tiffanyho
1960 Walk Tall
1959 Girl in Lovers Lane, The
1957 Omar Khayyam
The Brain from Planet Arous
1956 Flesh and the Spur

TV seriály

1992 The Golden Palace (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Punky Brewster (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
1961 The Asphalt Jungle (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Johnny Ringo (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
The Dennis O'Keefe Show (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1950 The Web (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace