foto

Ayla Algan

  • nar. 29.10.1937 (82 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 New York in New York
2017 Bensiz
2016 Köstebekgiller 2: Gölgenin Tılsımı
2015 Tut Sözünü
2010 Yüregine sor
2008 Kilit
Kurbanlık
2007 Hicran Sokağı
2004 Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de
Metropol kabusu
Patroniçe (TV film)
Ziyaret
2001 Nyári vakáció
2000 Yıldız Tepe (TV film)
1999 Harém
1996 Ali: Sakın Arkana Bakma
1994 Bozdur Bozdur Harca (TV film)
Doktora Bak Doktora (TV film)
Gecikenler Koleji (TV film)
1993 Kazı Kazan (TV film)
Kız Kulesi Aşıkları
Yaz Yağmuru
1992 Seni seviyorum Rosa
1988 Çil Horoz
1970 Gölgedeki Adam
Son Söz Benim
1969 Yılan Soyu
1967 Karakolda ayna var
Zilli Nazife
1966 Ah Güzel İstanbul
Biraz Kül Biraz Duman
Yildiz tepe
1964 Karanlıkta Uyananlar

TV seriály

2014 O Hayat Benim (TV seriál)
2009 Unutulmaz (TV seriál)
2008 Pulsar (TV seriál)
2007 Ayda (TV seriál)
Kurtlar Vadisi: Pusu (TV seriál)
Oyun Bitti (TV seriál)
Şöhret Okulu (TV seriál)
2006 Tisíc a jedna noc (TV seriál)
2004 Aliye (TV seriál)
Yadigar (TV seriál)
2003 Havada Bulut (TV seriál)
2002 Biz Size Aşık Olduk (TV seriál)
Hızma (TV seriál)
Kınalı Kar (TV seriál)
2001 Cinlerle Periler (TV seriál)
2000 Delikanlı (TV seriál)
Hanım Ağa (TV seriál)
Kurşun Kalem (TV seriál)
Üzgünüm Leyla (TV seriál)
1999 Şükran Büfe (TV seriál)
1997 Eltiler (TV seriál)
Sıdıka (TV seriál)
1996 Beşi Bir Yerde (TV seriál)
1991 Bir Ömrün Bedeli (TV seriál)

Dokumentární

2017 Aktör
2014 Sinemada Istanbul: Kadrajdaki sehir (TV film)
2010 Sezai Karakoç: Gün Doğmadan
2007 Muhsin Ertuğrul Belgeseli (video kompilace)
1990 Dört Mevsim İstanbul: İstanbul Bir Özlemdir (TV film)

Video kompilace

2013 Çeken Bilir (video kompilace)

Host

TV pořady

2009 Medya Krali (TV pořad)
2005 1st Annual Primetime Beyaz Inci Awards (TV pořad)
1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky