foto

Ayhan Türk

  • nar. 15.6.1979 (40 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Modré ticho

TV seriály

2018 Ufak Tefek Cinayetler (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2016 Hanım Köylü (TV seriál)
No: 309 (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2015 Kırgın Çiçekler (TV seriál)
2014 Elif (TV seriál)
Kertenkele (TV seriál)
O Hayat Benim (TV seriál)
2013 Galip Dervis (TV seriál)
2011 Kız Annesi (TV seriál)
Tövbeler Tövbesi (TV seriál)
Vyměněné životy (TV seriál)
Şüphe (TV seriál)
2010 Aşk ve Ceza (TV seriál)
Farklı Desenler (TV seriál)
Kanıt (TV seriál)
2009 Ezel (TV seriál)
Geniş Aile (TV seriál)
Unutulmaz (TV seriál)
2008 Zoraki Başkan (TV seriál)
2007 Kurtlar Vadisi: Pusu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky