foto

Ludo Hoogmartens

  • nar. 6.5.1964 (56 let)
    As, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Baba Yega: The Movie
2016 Mens en Beest
2011 Groenten uit Balen
2003 Terč: Zabiják
1999 Kaas
1995 Manneken Pis

TV seriály

2020 Undercover (TV seriál)
Pentagon (S02E02)
2017 13 přikázání (TV seriál)
2015 Spitsbroers (TV seriál)
Vossenstreken (TV seriál)
2014 Amateurs (TV seriál)
2013 De Ridder (TV seriál)
2012 De zonen van Van As (TV seriál)
2010 Goesting (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Katarakt (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Vuurzee (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2001 Stille waters (TV seriál)
2000 Grote boze wolf show, De (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1997 Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
Kulderzipken (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky