foto

Donald Li

  • nar. 1961
    Hong Kong
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Avengers
2010 The Quickening (TV film)
2005 Góóól!
2001 Projekt Falcon
Taurus (TV film)
2000 Nebezpečná hloubka
1998 Šerifové
1992 Neviditelný na útěku
Rychlý jako blesk
Za pět minut dvanáct: Hawajský styl (TV film)
1986 Velké nesnáze v Malé Číně
Ztřeštěné léto
1983 Cook a Peary: Boj o severní pól (TV film)

TV seriály

2017 Smilf (TV seriál)
Chocolate Pudding & a Cooler of Gatorade (S01E06)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Informátoři v ohrožení (S08E04)
Lov na zrůdy (S07E17)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ať chcete nebo ne (S15E09)
2016 Bosch (TV seriál)
Victim of the Night (S02E03)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Six: Donkey's Years (S01E06)
Shameless (TV seriál)
A Night to Remem – Wait, What? (S05E04)
2014 Hand of God (TV seriál)
Idiotsitter (TV seriál)
2011 Nakopni to (TV seriál)
2010 Rande není romantika (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
The Runner (S02E04)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Nesnáze v Malé Číně (S05E13)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace