foto

Paul Smith

  • nar. 5.2.1929
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • zem. 3.3.2006 (77 let)
    North Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Tvář za milión dolarů (TV film)
1972 Now You See Him, Now You Don't
1971 Do Not Fold, Spindle, or Mutilate (TV film)
In Broad Daylight (TV film)
Inside O.U.T. (TV film)
1969 The Ribald Tales of Robin Hood
1968 The Horse in the Gray Flannel Suit
1966 McNab's Lab (TV film)
1965 Velké závody
1964 Bikini Beach
Hrdinové bez kalhot
1961 The Silent Call
1960 Visit to a Small Planet
1959 The FBI Story
1958 Imitation General
Kolt pro leváka
Onionhead
Wink of an Eye
1957 Funny Face
Loving You
The Deadly Mantis
1956 A Strange Adventure
Miracle in the Rain
Pillars of the Sky
Screaming Eagles
The Girl He Left Behind
There's Always Tomorrow
1955 All That Heaven Allows
1954 Men of the Fighting Lady
1953 Dream Wife
Never Wave at a WAC
The All American
1952 Back at the Front
Retreat, Hell!
The Battle at Apache Pass
You for Me
1951 Chci tě!

TV seriály

1981 Father Murphy (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Monster Squad (TV seriál)
1975 On the Rocks (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Hero, The (TV seriál)
Summer Fun (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Hank (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Fibber McGee and Molly (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Pete Kelly's Blues (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Conflict (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Hour of Stars (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Halls of Ivy (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
Private Secretary (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 Here's Edie (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace