foto

Yüksel Arıcı

  • nar. 7.3.1963 (58 let)
    Adana, Adana, Mediterranean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hep Yek
2015 Karayel Poyraz
2011 Ay büyürken uyuyamam
2010 New York’ta Beş Minare
Yüregine sor
2009 Kanimdaki Barut
2008 Büyük Şeytan Üçgeni
Hüküm
Kilit
2007 Mülteci
2006 Çinliler geliyor
2004 Patroniçe (TV film)
2003 Karşılaşma
Çamur
2002 Öyle Bir Sevda ki (TV film)
2001 Il derviscio
Melekler Evi
1999 Yara
Şara (TV film)
1997 Ah Nalan Ah (TV film)
1995 Ona Sevdiğimi Söyle
Ver Elini Kayınço (TV film)
Yer Çekimli Aşklar
1994 Soğuk Geceler
1993 Amerikalı
Kızılırmak Karakoyun
1992 Her Gece Bodrum
1988 Bebek Yüzlü
1987 Karınca Katarı

TV seriály

2017 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (TV seriál)
Episode 28 (S02E28)
Episode 27 (S02E27)
Episode 26 (S02E26)
další epizody (15)
2016 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (36)
2015 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (TV seriál)
Episode 17 (S01E17)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
další epizody (17)
2012 Kurt Kanunu (TV seriál)
Uçurum (TV seriál)
2008 Sürgün Hayatlar (TV seriál)
Moc osudu (TV seriál)
Epizoda 17 (S02E17)
Epizoda 16 (S02E16)
Epizoda 15 (S02E15)
2007 Moc osudu (TV seriál)
Epizoda 14 (S02E14)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
další epizody (14)
2006 Hacı (TV seriál)
2005 Güz Yangını (TV seriál)
2004 Cennet Mahallesi (TV seriál)
Saçsaça Başbaşa (TV seriál)
Kurtlar vadisi (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
další epizody (14)
2003 Şarkılar Seni Söyler (TV seriál)
2002 Berivan (TV seriál)
2001 Babam ve biz (TV seriál)
1998 Hesabım Bitmedi (TV seriál)
Sıcak Saatler (TV seriál)
1997 İlişkiler (TV seriál)
1995 Aşk ve Gurur (TV seriál)
Gölge Çiçeği (TV seriál)
Sahte dünyalar (TV seriál)
1994 Alem Buysa (TV seriál)
Aziz Ahmet (TV seriál)
Bay Kamber (TV seriál)
Kaygısızlar (TV seriál)
Kurtuluş (TV seriál)
1993 Süper Baba (TV seriál)
Yaz Evi (TV seriál)
1992 Saygılar Bizden (TV seriál)
1991 Ana (TV seriál)

Video kompilace

1989 İstanbul Bura mı? (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky