foto

Christian Tramitz

  • nar. 13.7.1955 (63 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Feierabendbier
2017 Bullyparade - Der Film
2016 Gut zu Vögeln
Hubert und Staller - Unter Wölfen (TV film)
2015 Gespensterjäger
Kráska
Traumfrauen
2013 Hubert a Staller: Čichat zespodu k fialkám (TV film)
München Mord – Wir sind die Neuen (TV film)
Všichni na start
2012 Hansi und Hubsi (TV film)
Sushi in Suhl
2011 Klarer Fall für Bär - Gefährlicher Freundschaftsdienst (TV film)
Stankowskis Millionen (TV film)
2010 3faltig
Der Täter (TV film)
Don Corleone (TV film)
Jerry Cotton
Modrá lucerna (TV film)
2009 Otcohra
WinneToons - Die Legende vom Schatz im Silbersee
Zabíjení je má práce, lásko
2008 Falco
Freche Mädchen
ProSieben FunnyMovie - H3: Halloween Horror Hostel (TV film)
2007 Neues vom Wixxer
Ostrov pokladů (TV film)
Sissi a Yetti
Tell
Zajíček bez oušek
2006 7 trpaslíků
Agathe: Andělská křídla (TV film)
Dva k sežrání (TV film)
Francouzský polibek pro začátečníky
Rettet die Weihnachtsgans (TV film)
2004 (T)Raumschiff Surprise - Periode 1
7 trpaslíků
2003 Crazy Race (TV film)
MA 2412 - Die Staatsdiener
Šprýmař Till
2002 Bully Spezial - Sissi, Das (TV film)
Bully Spezial - Traumschiff, Das (TV film)
Was ist bloß mit meinen Männern los? (TV film)
2001 Manituova bota
2000 Erkan & Stefan
Zwei Brüder - Mörderische Rache (TV film)
1997 Hunger - Sehnsucht nach Liebe
1995 Schwurgericht - Der Höschenmörder (TV film)
1988 Drei D
1984 Dva nosáči tankují super

TV seriály

2015 Altes Geld (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Die Gipfelzipfler (TV seriál)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Na vlastní pěst (S13E01)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2004 Meine schönsten Jahre (TV seriál)
Tramitz & Friends (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Finanzamt Mitte - Helden im Amt (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1997 Solo für Sudmann (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

TV pořady

2017 Da kommst Du nie drauf! - Die große Show der schrägen Fragen (TV pořad)
2014 3. Stock links: Die Kabarett-WG (TV pořad)
2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
2001 Blondes Gift (TV pořad)
1997 Bullyparade (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace