foto

Steve Cell

  • nar. 9.5.1970 (49 let)
    Highland Park, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Framed: The Adventures of Zion Man
2014 10 Cent Pistol
2010 Seducing Charlie Barker
2008 Sweet Nothing in My Ear (TV film)
2006 Pink Collar (TV film)
2002 Taxík (TV film)

TV seriály

2010 Castle na zabití (TV seriál)
Prastará kletba (S02E19)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S07E06)
Day 7: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S07E05)
Day 7: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S07E04)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Uklizená mrtvola (S03E02)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Rychlost zabíjí (S03E08)
Policejní odznak (TV seriál)
Slipknot (S03E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Papírovou či igelitovou (S04E14)
Čarodějky (TV seriál)
Čaroklání (S06E21)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Pohádka o odpuštění (S01E08)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace