foto

Jumi Šimura

  • nar. 30.11.1982 (36 let)
    Yamanashi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Creamy Pie
2011 Mahó sensei Negima! Anime Final gekidžóban
2009 Mahó sensei Negima!: Mó hitocu no sekai
2008 Mahó sensei Negima!: Široki cubasa Ala Alba
2006 Negima!? Haru Special!?
Negima!? Nacu Special!?
Rozen Maiden: Ouvertüre (TV film)

TV seriály

2015 Dóšitemo eto ni hairitai (TV seriál)
2014 Nobunaga Concerto (TV seriál)
2013 Cuticle tantei Inaba (TV seriál)
Rozen Maiden (TV seriál)
2009 Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
Needless (TV seriál)
2008 Clannad After Story (TV seriál)
Noramimi (TV seriál)
2007 Clannad (TV seriál)
Mušiuta (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Negima!? (TV seriál)
2005 Mahó sensei Negima! (TV seriál)
Rozen Maiden: Träumend (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace