foto

Ton Lensink

  • nar. 22.10.1922
    Jakarta, Indonésie
  • zem. 13.2.1997 (74 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Rituelen
1981 Charlotte
1976 De komst van Joachim Stiller
1975 Dokter Pulder zaait papavers
1973 Naakt over de schutting
1971 Avondspelen (TV film)
Wat zien ik?
1970 Rose für Jane, Eine (TV film)
1963 Fietsen naar de maan

TV seriály

1995 Eindeloos leven (TV seriál)
1994 Een galerij (TV seriál)
1993 Het zonnetje in huis (TV seriál)
1991 Oog in oog (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1986 Adriaen Brouwer (TV seriál)
1977 Peter Voss, der Millionendieb (TV seriál)
1975 Oorlogswinter (TV seriál)
Uit de wereld van Roald Dahl (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
1972 Tita Tovenaar (TV seriál)
1970 De kleine waarheid (TV seriál)
1969 Floris (TV seriál)
1964 Maigret (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1968 Luitenant Tenant (TV film)

TV seriály

1972 Tita Tovenaar (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Moordspel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky