foto

Arnold Laven

  • nar. 23.2.1922 (97 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1980 Návrat na Planetu opic (TV film)
Život, svoboda a pronásledování na Planetě opic (TV film)
1969 Sam Whiskey
1967 Krutá noc
1965 Slavní jezdci
1962 Geronimo
1958 Anna Lucasta
1957 Slaughter on Tenth Avenue
The Monster That Challenged the World
1956 The Rack
1954 Down Three Dark Streets
1953 Vice Squad
1952 Without Warning

TV seriály

1985 Dáma v modrém (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Daleko od Los Angeles (S01E04)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
One More Time (S01E10)
Holiday in the Hills (S01E08)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
Yeagers, The (TV seriál)
1979 Friends (TV seriál)
Time Express (TV seriál)
Turnabout (TV seriál)
1978 Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Dog and Cat (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Isis (TV seriál)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
Return of Verge Likens (S03E01)
1959 The Detectives (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1976 Gator
1973 Na straně zákona
1972 Jezdci rodea
1970 Underground
1969 Sam Whiskey
1968 Lovci skalpů
1967 Mejdan
1965 Slavní jezdci
1962 Geronimo
1957 Vampire, The

TV seriály

1965 The Big Valley (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1959 The Detectives (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1948 Canon City

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky