foto

Jan de Hartog

  • nar. 22.4.1914
    Haarlem, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 22.9.2002 (88 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1972 Little Ark, The - kniha
1962 Lisa - kniha
Spiral Road, The - kniha
1958 Klíč - kniha

TV seriály

1977 Hollands glorie (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Ciel de lit, Le (TV film) - divadelní hra
1963 Családi ágy (TV film) - divadelní hra
Himmelbett, Das (TV film) - divadelní hra
1961 Das Riesenrad - divadelní hra
1956 Schiff ohne Hafen (TV film) - divadelní hra
1955 Ciel de lit, Le (TV film) - divadelní hra
1952 The Four Poster - divadelní hra
1951 První po Bohu - divadelní hra
1946 Death of a Rat (TV film) - divadelní hra
1940 Ergens in Nederland

Herecká filmografie

Filmy

1940 Ergens in Nederland

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky