foto

Tate Ellington

  • nar. 1979
    Madison, Mississippi, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Belzebuth
Donekonečna
Wanderland
2015 Chronic
Sinister 2
Straight Outta Compton
2012 The Kitchen
2011 Northeast
Výřečnost
2010 Nezapomeň na mě
2009 Breaking Upwards
Poslední cesta (TV film)
Red Hook
2008 Red
2007 Descent
2006 The Elephant King
2005 Lower East Side
You Are Alone
2004 Ariana

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
00:42:30 (S02E01)
The Brave (TV seriál)
Close to Home: Part 2 (E13)
Grounded (E11)
Desperate Measures (E10)
2017 The Brave (TV seriál)
Desperate Times (E09)
Stealth (E08)
It's All Personal (E07)
další epizody (9)
2016 Quantico (TV seriál)
Yes (S01E22)
Right (S01E21)
Drive (S01E20)
další epizody (11)
Černá listina (TV seriál)
Miles McGrath (No. 65) (S04E03)
Shameless (TV seriál)
Hiraeth (S07E01)
2015 Quantico (TV seriál)
Inside (S01E11)
Quantico (S01E10)
Guilty (S01E09)
další epizody (11)
The Mindy Project (TV seriál)
Lahiri Family Values (S03E16)
No More Mr. Noishe Guy (S03E14)
San Francisco Bae (S03E13)
další epizody (4)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Vpád na Skywalkerův ranč (S08E19)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Porážka (S05E01)
Terminus (S04E16)
Castle na zabití (TV seriál)
Bezprostřední nebezpečí (S07E03)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nultý den (S05E18)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Hanba (S01E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace