foto

Tate Ellington

  • nar. 1979
    Madison, Mississippi, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Patient Man
Tone-Deaf
2018 Consent, a Short Comedy About a Serious Subject
2017 Belzebuth
Donekonečna
Lost in Sound
Wanderland
2015 Chronic
Sinister 2
Straight Outta Compton
2012 The Kitchen
2011 Northeast
Výřečnost
2010 Nezapomeň na mě
2009 Breaking Upwards
Poslední cesta (TV film)
Red Hook
2008 Red
2007 Descent
2006 The Elephant King
2005 Lower East Side
You Are Alone
2004 Ariana

TV seriály

2020 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector (TV seriál)
Game On (E05)
What Lies Beneath (E04)
Russian Roulette (E03)
další epizody (5)
2019 Neuvěřitelná (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2018 Doktoři (TV seriál)
Výpadek proudu (S02E01)
The Brave (TV seriál)
Close to Home: Part 2 (E13)
Grounded (E11)
Desperate Measures (E10)
2017 The Brave (TV seriál)
Desperate Times (E09)
Stealth (E08)
It's All Personal (E07)
další epizody (9)
2016 Quantico (TV seriál)
Yes (S01E22)
Right (S01E21)
Drive (S01E20)
další epizody (11)
Vražedné Miami (TV seriál)
Secrets & Silent Killers (S02E02)
Černá listina (TV seriál)
Miles McGrath (č. 65) (S04E03)
Shameless (TV seriál)
Hiraeth (S07E01)
2015 Quantico (TV seriál)
Inside (S01E11)
Quantico (S01E10)
Guilty (S01E09)
další epizody (11)
The Mindy Project (TV seriál)
Lahiri Family Values (S03E16)
No More Mr. Noishe Guy (S03E14)
San Francisco Bae (S03E13)
další epizody (4)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Vpád na Skywalkerův ranč (S08E19)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Porážka (S05E01)
Terminus (S04E16)
Castle na zabití (TV seriál)
Bezprostřední nebezpečí (S07E03)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nultý den (S05E18)
2013 Agentura Jasno (TV seriál)
Juliet Wears the Pantsuit (S07E09)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
The Wedding... (S01E04)
Pilot (S01E01)
2010 Famílie (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Hanba (S01E11)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
Jump (S05E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky