foto

Jiří Vyorálek

  • nar. 13.6.1974 (42 let)
    Třebíč, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v Třebíči, vystudoval JAMU v Brně, kde 7 let byla jeho domovskou scénou Husa na provázku; ztvárnil zde např. roli Hamleta či roli Idiota v jevištní tetralogii Sto roků kobry podle F. M. Dostojevského v režii Vladimíra Michálka. Za souborné uvedení tohoto představení byl v r. 2007 nominován na Cenu Thálie.

Od září 2011 začíná zkoušet korespondenci Voskovce a Wericha v režii J. A. Pitínského v Redutě. Objevil se v televizním retro filmu natočeném podle předlohy Josefa Škvoreckého Eine kleine Jazzmusik či v televizním seriálu Na lavici obžalovaných justice. Ve filmu se představil v komedii Vladimíra Morávka Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště (2005), kde vytvořil postavu fotografa Karla či v titulu Muži v říji (2008).

Česká televize

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akvabely
Milada
První akční hrdina
V klidu a naplno
2016 Krycí jméno Holec
Masaryk
2015 Zlatá šedesátá (divadelní záznam)
Ztraceni v Mnichově
2014 MY 2
Občanská naděje (studentský film)
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
2012 Balada pro banditu (divadelní záznam)
Korespondence V+W (divadelní záznam)
Polski film
Posel
Ženy, které nenávidí muže (TV film)
2011 Rodina je základ státu
Sráči (TV film)
Teplé škvarky
Vendeta
2010 Alma (TV film)
Hráči
Největší z Čechů
2009 Muži v říji
Pátá žena
Proměny
Raskolnikov: jeho zločin a jeho trest (divadelní záznam)
2008 Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
Kuličky
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
2004 Kníže Myškin je idiot (divadelní záznam)
1996 Eine kleine Jazzmusik (TV film)
1992 Havran barvy lila (TV film)

TV seriály

2017 Pěstírna (TV seriál)
Díl první: Služební cesta (E02)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vlast a národ (E11)
Polda (TV seriál)
Hvězda nad Prahou (S01E08)
Alibi na míru (S01E07)
Fotbal nemá logiku (S01E06)
další epizody (8)
Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (5)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 4: Děti (E04)
Kapitola 3: Oheň (E03)
Kapitola 2: Abrahám (E02)
Vinaři (TV seriál)
Svatba (S02E16)
Úplněk (S02E15)
Loupež (S02E14)
další epizody (16)
2014 Clona (TV seriál)
Únos (E03)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Smrt v láhvi (S04E09)
Nevinné lži (TV seriál)
Moje pravda (E12)
První republika (TV seriál)
Štvanice (S01E22)
Sbohem a odpusťte (S01E21)
Eskamotér (S01E20)
další epizody (22)
2013 České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
Den po Mnichovu (1938) (E02)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2010 Zázraky života (TV seriál)
2009 Profesionálové (TV seriál)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Soukromé pasti (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)

Dokumentární

2009 Cirkus Havel (TV film)

TV pořady

2015 Černobílo (TV pořad)
2014 Možná přijde i charita 2014 (TV pořad)
2013 Nominační večer Českého lva 2013 (TV pořad)
2012 Živě na jedničce (TV pořad)
2009 Záhady duše (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace