foto

Jiří Vyorálek

  • nar. 13.6.1974 (45 let)
    Třebíč, Československo

Biografie

Narodil se v Třebíči, vystudoval JAMU v Brně, kde 7 let byla jeho domovskou scénou Husa na provázku; ztvárnil zde např. roli Hamleta či roli Idiota v jevištní tetralogii Sto roků kobry podle F. M. Dostojevského v režii Vladimíra Michálka. Za souborné uvedení tohoto představení byl v r. 2007 nominován na Cenu Thálie.

Od září 2011 začíná zkoušet korespondenci Voskovce a Wericha v režii J. A. Pitínského v Redutě. Objevil se v televizním retro filmu natočeném podle předlohy Josefa Škvoreckého Eine kleine Jazzmusik či v televizním seriálu Na lavici obžalovaných justice. Ve filmu se představil v komedii Vladimíra Morávka Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště (2005), kde vytvořil postavu fotografa Karla či v titulu Muži v říji (2008).

Česká televize

Herecká filmografie

Filmy

2020 Anatomie zrady (TV film)
Smečka
2019 Hodinářův učeň
Marie Terezie II (TV film)
První akční hrdina
Úhoři mají nabito
2018 Neptun
2017 Milada
2016 Krycí jméno Holec
Masaryk
2015 Ztraceni v Mnichově
2014 MY 2
Občanská naděje (studentský film)
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
2012 Polski film
Posel
Ženy, které nenávidí muže (TV film)
2011 Rodina je základ státu
Sráči (TV film)
Teplé škvarky
Vendeta
2010 Alma (TV film)
Hráči
Největší z Čechů
2009 Muži v říji
Proměny
Pátá žena
2008 Kuličky
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
1996 Eine kleine Jazzmusik (TV film)
1992 Havran barvy lila (TV film)

TV seriály

2020 Kapitán Říp (TV seriál)
Jak přišel o střechu nad hlavou (E03)
Jak zachraňoval to nejcennější, co máme (E02)
Jak získával cenné informace (E01)
Skautská pošta 1918 (TV seriál)
Tomáš Baťa (S02E10)
2018 Single Lady (TV seriál)
Pryč (S02E10)
Rekonstrukce (S02E09)
Svědek (S02E08)
další epizody (10)
Polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E08)
Šikana (S03E07)
Jed v srdci (S03E06)
další epizody (8)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S03E14)
Díl dvanáctý (S03E13)
Díl jedenáctý (S03E12)
další epizody (14)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Vražedné známosti (S01E08)
Pěstírna (TV seriál)
Díl osmý: Naděje umírá poslední (E09)
Díl první: Služební cesta (E02)
Polda (TV seriál)
Vyhazovy s. r. o. (S02E08)
Láska na klíč (S02E07)
Školka života (S02E06)
další epizody (8)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S02E13)
Díl dvanáctý (S02E12)
Díl jedenáctý (S02E11)
další epizody (13)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vlast a národ (E11)
Polda (TV seriál)
Hvězda nad Prahou (S01E08)
Alibi na míru (S01E07)
Fotbal nemá logiku (S01E06)
další epizody (8)
Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (5)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 4: Děti (E04)
Kapitola 3: Oheň (E03)
Kapitola 2: Abrahám (E02)
Vinaři (TV seriál)
Svatba (S02E16)
Úplněk (S02E15)
Loupež (S02E14)
další epizody (16)
2014 Clona (TV seriál)
Únos (E03)
První republika (TV seriál)
Štvanice (S01E22)
Sbohem a odpusťte (S01E21)
Eskamotér (S01E20)
další epizody (22)
Nevinné lži (TV seriál)
Moje pravda (S02E04)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Smrt v láhvi (S04E09)
2013 České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
Den po Mnichovu (1938) (E02)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Milenka mrtvého (E03)
Soukromé pasti (TV seriál)
V síti (S02E04)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Odplata (S01E04)
V žádném případě! (S01E02)
2009 Profesionálové (TV seriál)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Rozsvěcet se nevyplácí (E11)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Poslední decinka (S04E10)
2005 Ulice (TV seriál)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Radost mladé soudkyně (E09)
Dobří soudci dobře spí (E08)

Dokumentární

2009 Cirkus Havel (TV film)

Divadelní záznam

2015 Zlatá šedesátá (divadelní záznam)
2012 Balada pro banditu (divadelní záznam)
Korespondence V+W (divadelní záznam)
2009 Raskolnikov: jeho zločin a jeho trest (divadelní záznam)
2008 Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
2005 Stavrogin je ďábel (divadelní záznam)
2004 Kníže Myškin je idiot (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2019 Ceny české filmové kritiky 2018 (TV pořad)
2015 Černobílo (TV pořad)
2014 Možná přijde i charita 2014 (TV pořad)
2013 Nominační večer Českého lva 2013 (TV pořad)
2012 Živě na jedničce (TV pořad)
2009 Záhady duše (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(52)