foto

Petr Jeništa

  • nar. 20.2.1977 (40 let)
    Liberec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Petr Jeništa
    Strašnické divadlo
    Solidarity 1986/53
    100 00 Praha 10

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hlas pro římského krále (TV film)
2014 Velvet Havel (divadelní záznam)
2013 Příběh kmotra
2012 Praho, má lásko (studentský film)
2011 Outsider (studentský film)
Putující hvězdička
2009 Doma u Hitlerů (divadelní záznam)
Někdy někoho (studentský film)
Proměny
Raskolnikov: jeho zločin a jeho trest (divadelní záznam)
2008 Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
Kuličky
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Stavrogin je ďábel (divadelní záznam)
2003 Nuda v Brně
1995 Rok na vsi (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Past na svědomí (E02)
Snad to nebude tak hrozné (E01)
Specialisté (TV seriál)
Poslední sbohem (S01E04)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Patláci (S02E10)
Palebná síla (S02E07)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Americký sen (E07)
Polda (TV seriál)
Ve stínu feng-šuej (S01E04)
Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
2014 Clona (TV seriál)
Stopaři (E06)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Odlišnost (S01E10)
Kladivo na důchodce (S01E09)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Mokré tričko (S01E05)
Manželka (S01E03)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Osmé nebe (S03E14)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Profesionálové (TV seriál)

Dokumentární

2013 Vrahem z povolání - Utrpení soudce Karla Vaše
2009 Cirkus Havel (TV film)

TV pořady

2012 Živě na jedničce (TV pořad)
2010 Pevnosti (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
2002 Divadlo žije! (TV pořad)
1998 Sama doma (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace