foto

Vanessa Lackschewitz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher: Der magische Bus (TV film)
Rosamunde Pilcher: Falsches Leben, wahre Liebe (TV film)
Rosamunde Pilcher: Meine Cousine, die Liebe und ich (TV film)
Rosamunde Pilcher: Raus in den Sturm (TV film)
2018 Rosamunde Pilcher: Vůně orchidejí (TV film)
2017 Das Kindermädchen: Mission Mauritius (TV film)
Rosamunde Pilcher: Jako z daleké hvězdy (TV film)
Rosamunde Pilcher: Talisman lásky (TV film)
2016 Rosamunde Pilcher: Anděl strážný (TV film)
Rosamunde Pilcher: Argentinské tango (TV film)
Rosamunde Pilcher: Dotek kouzla (TV film)
2015 Rosamunde Pilcher: Síla lásky (TV film)
2014 Rosamunde Pilcher: První nebo druhá (TV film)
Rosamunde Pilcher: Stíny minulosti (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zrada a láska (TV film)
Rosamunde Pilcher: Čekání na duhu (TV film)
2013 Rosamunde Pilcher: Láska z nebes (TV film)
Rosamunde Pilcher: Otázka cti (TV film)
Rosamunde Pilcher: Stará láska nerezaví (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zahrada rajských pokušení (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Zaslíbená nevěsta (TV film)
2012 Wiedersehen in Malaysia (TV film)
2011 Rosamunde Pilcherová: Cesta za štěstím (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Ukradené léto (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Ve víně je láska (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Zeptej se srdce (TV film)
Setkání v Malajsii (TV film)
2010 Pozdravy z Amsterodamu (TV film)
Rosamunde Pilcher: Ať půjdeš kamkoli (TV film)
Rosamunde Pilcher: Když srdce pláče (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Na křídlech lásky (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Presumpce lásky (TV film)
2009 Karibské tajemství (TV film)
Rosamunde Pilcher: Dej, ať je to láska (TV film)
Rosamunde Pilcher: Shledání v Rose Abbey (TV film)
Roztoužená srdce (TV film)
2008 Melodie lásky (TV film)
Rosamunde Pilcher: Příliv lásky (TV film)
Šípy lásky (TV film)
2007 Láska nepomíjí (TV film)
Mlha nad zámkem Kilrush (TV film)
Muž mých snů (TV film)
Noch einmal zwanzig sein ... (TV film)
Vítězství lásky (TV film)
Zamilované léto (TV film)
2006 Cornwallská romance (TV film)
Kde začala láska (TV film)
Kouzelné léto (TV film)
Láska jejího života (TV film)
Rosamunde Pilcherová: A najednou to byla láska (TV film)
2005 Nad oblaky (TV film)
Odkaz lásky (TV film)
Rosamunde Pilcher: Královna noci (TV film)
Rosamunde Pilcher: Plachetnice lásky (TV film)
2004 Rosamunde Pilcher: Pouto lásky (TV film)
Zvláštní chůva (TV film)
2002 Křišťálová princezna (TV film)
Rosamunde Pilcher: Padající hvězda (TV film)
Rosamunde Pilcher: Ráj snů (TV film)
2001 Na druhém konci duhy (TV film)
Rodinné sídlo (TV film)
Rosamunde Pilcher: Růže z Kerrymoru (TV film)
2000 Rosamunde Pilcher: Ve svitu ohně (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Rozervaná srdce (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Volání minulosti (TV film)

TV seriály

2014 Láska u fjordu (TV seriál)
Dům na pláži (E08)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky