foto

Helge Peyker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Inga Lindström: Láska nebeská (TV film)
Inga Lindström: Tajemství rodu Nordquistů (TV film)
2013 Rosamunde Pilcher: Stará láska nerezaví (TV film)
2012 Wiedersehen in Malaysia (TV film)
2011 Setkání v Malajsii (TV film)
2010 Kriminálka Istanbul - Dvojitý případ (TV film)
2009 Pštrosí štěstí (TV film)
2008 Eine Liebe im Zeichen des Drachen (TV film)
2002 Vollweib sucht Halbtagsmann (TV film)
2001 Marga Engel schlägt zurück (TV film)

TV seriály

2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
2007 Agathe (TV seriál)
Nebezpečná hra (E05)
2006 Agathe (TV seriál)
Vražda s handicapem (E04)
Andělská křídla (E03)
2005 Agathe (TV seriál)
Všechno nebo nic (E02)
Sonáta smrti (E01)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Obchod se smrtí (S05E07)
Horečnaté sny (S05E06)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E11)
Slepá láska (S04E05)
Nepříjemné překvapení (S04E04)
další epizody (5)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Osamělé vítězství (S03E16)
Smrt chlapce (S03E15)
Soudce (S03E14)
další epizody (6)
1998 Klaun (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Tank na scestí (S03E02)
Poslední šance (S03E01)
Pohřební vůz (S02E22)
další epizody (4)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Wilde Zeiten (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hotel Bogota: Eine einmalige Geschichte

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace